Ønskesedlen fra februar – # 1

image

image

Tilbage i februar måned skrev jeg om min ønskeseddel for dette her år og allerede her i juni måned har jeg været forbløffende dygtig til at få fingrene i (næsten) alle de forskellige ting på min liste. En af grundene til at jeg lavede listen var med henblik på i højere grad at kunne planlægge min køb og derved undgå alle de der impulskøb, som mange af os er tilbøjelige til at gøre mange af, hvorefter vi scanner kontoudtoget og tænker,  hvor h…… blev mine penge egentlig af ???

Jeg vil sige, at mit projekt “spar-penge-lad-være-med-at-købe-unødvendigt-stuff” er (næsten) lykkedes. Listen har hjulpet mig til at være lidt mere fokuseret i min generelle tilgang til shopping, så tror at jeg har undgået nogle impulskøb, som jeg ellers ville have gjort mig og at jeg derfor har sparet lidt penge. På den anden side er det alligevel lidt svært at afgøre, hvor stor effekt den reelt har haft,  for jeg havde jo på behændig vis udfærdiget listen på en måde, hvor der ikke var mængdebegrænsning på… Fx. havde jeg skrevet sweatshirts og sneakers, men bemærk lige flertals-anvendelsen, så hvor mange af slagsen betød det så? Var det kun én af slagsen, eller var det i virkeligheden fem, som jeg mente at mangle…. !?!  Såeh, jeg må jo nok indrømme, at jeg har udformet listen sådan lidt for fleksibel til at der er tale om et ægte sparetip af slagsen. Og samtidigt har jeg jo også købt andet end det der stod på listen, men er stadig overbevist om, at jeg har købt mindre end jeg normalt ville have gjort, så samlet set må det have været en gevinst for pengepungen og pladsen i skabet….

Blandt tingene på listen forventede jeg klart, at de praktisk pæne sandaler ville blive det sværeste at finde, da jeg jo havde krav til dem om, at de skulle være überpraktiske og samtidig pæne. Jeg synes da også, at jeg har kigget en del og prøvet flere af slagsen, førend jeg for et par uger siden gik forbi Falkenberg og fik øje på nogle fine plateau-sandaler fra Shoebiz. Jeg tænkte, at det jo nok ikke skadede at prøve dem, selvom de ikke så sådan super-behagelige ud. Men tænk engang – man  går som en drøm i dem, de spæder lidt til min spæde højde og så er de ikke engang grimme, ha ha! Win! Og derudover havde butikken lige præcist den dag 25 % på alle sko, så jeg sparede endda lidt ift. den normale pris!  Har dog kun haft dem på 2-3 gange, da vejret jo som bekendt er pænt skizo i det, men håber på flere solskinsdage, så man kan komme ud og lufte sommerfusser med en neon-neglelak og så de her…

To be continued….

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

Reklamer
%d bloggers like this: