Spring sneakers

Forår, sorbet, candyfloss og alt sådan noget lidt tøset noget, er det jeg først og fremmest kommer til at tænke på, når jeg ser de her fine Adidas sneakers. Synes det er så hyggeligt at sneakers rigtigt er kommet i vælten igen, for det betyder alt andet lige at producenterne er ved at falde over hinanden for at få smidt så mange nye modeller på banen som overhovedet muligt og det skaber jo fantastisk uanede muligheder for flere sko! Men det betyder jo så også, at der er en tendens til at man altid liiige kan finde et ekstra par, som man faktisk ikke anede at man manglede. Nok mest fordi at man jo vitterligt ikke mangler flere..!

Besøgte lige Brandos webshop og blev nærmest helt væk i vrimlen af sko. Herligt – men samtidigt også lidt vanvittigt, for hold da fast hvor er der bare mange sko derude! Så mange sko og så uendeligt lidt tid, penge og plads til dem… Og mens jeg sad og summede over dette ellers ganske uløselige dilemma, fik jeg lige klikket et par af de her hjem. Problem solved.

Reklamer

One thought on “Spring sneakers

  1. Anne Nielsen siger:

    De er simpelthen for fede – jeg har kigget på Brandos hjemmeside, men kan ikke finde dem derinde. Du er tilfældigvis ikke faldet over dem nogle andre steder, vel ? 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

Reklamer
%d bloggers like this: