Pyongyang – en rejse i Nordkorea
Til alle der har bare den mindste interesse i Nordkorea, graphic novels og gode historier. Er ellers ikke selv den helt store tegneserie-læser, men min kæreste anbefalede den, da han selv fandt den ret spændende. Ligesom i Marjan Sartrapis “Persepolis” (uden sammenligning i øvrigt, og så alligevel…) er det ret fascinerende, hvordan man kan skildre noget så alvorligt og politisk i en tegneserie, uden at det mister hverken relevans eller underholdningsværdi. Meget anbefalelsesværdig! 

Reklamer

2 thoughts on “Pyongyang – en rejse i Nordkorea

  1. Line siger:

    Det er egentlig interessant, at det, som Politiken skriver om Sydkorea og USAs militære øvelser, stort set ikke nævnes i Sydkorea. Derimod er de helt oppe at køre, fordi der igen er diskussion om hvem der ejer Dokdo – Sydkorea eller Japan.Men generelt tænker man ikke så meget over det herovre. Tænker mere på hvilke regnmængder der er på vej (både i DK og ROK).Håber Århus (Aarhus?) og omegn ikke er lige så slemt ramt som Marielyst.

  2. Charlotte siger:

    Hmmm, har ikke lige læst den artikel du nok hentyder til og må også bekende kulør og indrømme at jeg heller ikke ved hvad Dokdo er?? (Men er lige nu i gang med at slå det op, så ingen fremover skal trumfe mig med deres Korea-knowledge, he he:)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

Reklamer
%d bloggers like this: