Stadig levende…sådan da…

Photobucket
HEJ!
Ja, jeg ved godt, at der sker alt for lidt her på siden lige i øjeblikket og har nærmest også overvejet at lukke bloggen helt ned, mens jeg skriver mit speciale færdig her over de kommende 2-3 måneder, men tror nu at jeg vil forsøge at hænge lidt på. Bare engang i mellem. Og så håber jeg, at I ikke allesammen forsvinder, for jeg kommer altså stærkt tilbage i september måned. Lige nu har jeg simpelthen bare ikke tiden til så meget andet end familie og speciale og som de fleste af jer nok ved, så er det er det jo faktisk lidt tidskrævende, når alt kommer til alt, at lave et bare nogenlunde ordentligt indlæg. 
På billedet (som er taget for et par uger siden) har jeg min second hand skjorte på fra sidste år som jeg lidt har døbt “jordbærskjorten”, da den minder mig om alle de der lækre jordbær som vi meget snart skal til at smovse i. Bukserne er fra Won hundred (model Brigitte) og dem kan jeg virkelig anbefale. Man skal dog være obs på at de giver sig rigtigt meget! 
Ha, og så kan I lige se på det venstre billede, hvordan det ser ud, når jeg IKKE er klar når kameraudløseren går….Ligner lidt en hjort der er fanget i lyset fra en bil med et overrasket og lidt små-dumt udtryk, he he….På det højre billede har jeg så fået samlet mig lidt sammen i bloggerpositur, et lille smil og hånden ned i lommen, som jeg af en eller anden grund altid gør…
Lige nu sidder jeg og er ved at transskribere det første interview jeg har lavet og i morgen går det løs med endnu to, så vil vende tilbage til det, MEN – hæng på, for jeg skal nok give lyd indimellem (har da også nogle billeder liggende som skal på) og så vender jeg stærkt tilbage efter sommerferien 🙂 
Reklamer

3 thoughts on “Stadig levende…sådan da…

  1. Ja du må da dælme ikke lukke bloggen ned! :)God speciale skrivning – hvis man kan sige det?

  2. Line siger:

    Charlotte, Charlotte… med mindre, at du tjener kassen på at skrive blog, så mener jeg ikke at du overhovedet behøver at undskylde eller varsle inaktivitet…. Mit synspunkt har muligvis noget at gøre med, at min blog har været forholdsvis stille her på det sidste – og jeg har kun haft travlt med at været doven (lazy as a motherfucker… oh yeeeah).Men jeg håber, at specialeskrivningen ikke når at drive dig helt til vanvid :)Og så må du have en god sommer!

  3. Charlotte siger:

    Michelle, nej det gør jeg heller ikke:) Og tak, det kan man sagtens sige og jeg får brug for det:) Line, ha ha, nej jeg ved skam godt at andres liv går videre og at min blog ikke er uundværlig for hverken mig selv eller andre, nok mest fordi jeg selv godt kan undre mig hvis nogen lige pludselig stopper med at poste indlæg…Men synes faktisk også tit at vi undskylder lidt for meget, for vi HAR jo også et liv ved siden af og folk lægger sgu nok alligevel ikke mærke til om man er der eller ej, medmindre man da ligefrem er en af de helt store, så…Men TAK, tak! I lige måde:)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

Reklamer
%d bloggers like this: