Onsdag

I dag endnu en gammel sag fra klædeskabet i form af en sort genbrugsstrik, som jeg fandt i en eller anden genner ude på landet sidste sommerferie. En god ting ved at få lagt de store vintertrøjer lidt væk, er altså at man kommer lidt dybere ind i sit skab og derved (gen)opdager noget tøj, som man faktisk havde glemt alt om. Synes især at den er fin med de lidt specielle ærmer, hvor kanten går hele vejen ned, hvilket jeg prøver at vise med mine underlige poses. 
I dag har den stået på noget læsning og så er den arbejdsdag jo egentlig snart ved at være forbi, da drengene skal hentes lige om lidt. I morgen skal jeg en tur til hovedstaden og b.la. mødes med nogle af de søde mennesker som jeg var i Seoul med i november måned. Det glæder jeg mig meget til. Og så glæder jeg mig egentlig også til bare at sidde og være pacificeret en 3-4 timer i et tog uden at skulle foretage mig noget som  helst andet end bare at sidde der. Det bliver rart til en afveksling. Tror jeg vil tage en god bog med og holde helt fri fra alt, hvad der har med speciale at gøre. 
Forresten var jeg i går i Øst for Paradis for at se den græske film “Dogtooth”, som b.la. også var nomineret til en Oscar for bedste udenlandske film, som den jo som bekendt ikke vandt. Og jeg var helt og aldeles blæst bagefter, den var virkelig både underlig, spændende og interessant i en sådan grad at jeg ihvertfald ikke lige glemmer den foreløbig. Uden at røbe noget af handlingen, vil jeg bare lige anbefale den, synes det er den mest  absurde film jeg har set længe og det mener jeg bestemt på en god måde! 
Reklamer

2 thoughts on “Onsdag

  1. Sofie B siger:

    Hvor ser du fin ud..!//Sofie – http://misssoffy.blogspot.com

  2. Charlotte siger:

    Ih tak og i lige måde:)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

Reklamer
%d bloggers like this: