Hvor mange produkter bruger du??

For noget tid siden læste jeg på Pudderdåsernes blog om en af dommerne i Danish beauty awards som angiveligt kan bruge op til 85 (!) produkter om dagen. Det her er slet, slet ikke for at hænge hende ud, hun beskæftiger sig jo højst sandsynligt med skønhedsprodukter dagen lang og har nok derfor også nemmere ved at blive fristet af diverse nye produkter osv. Det fik mig dog til at tænke over, hvor mange produkter jeg egentlig selv bruger. Umiddelbart synes jeg jo ikke at jeg går og duller mig til dagen lang og kan også sagtens gå uden makeup – dog er jeg helt og aldeles afhængig af mine ansigtscremer, det indrømmer jeg gerne. Der skal jo noget til at kompensere for for lidt søvn, mine mange år som ryger og det, at jeg (fordømt!) er en af dem, der tit glemmer at drikke nok vand… Jeg prøvede derfor at stille mine egne produkter op for at se, hvor meget jeg egentlig bruger og ja, selvom jeg ikke når de 85 produkter, så er det jo alligevel ikke småting som jeg åbenbart har oparbejdet et behov efter.

Til venstre er de produkter som jeg bruger (næsten) hver dag og til højre har jeg smidt nogle flere produkter oveni, som jeg bruger fra tid til anden på regelmæssig basis (hvilket måske vil sige et par gange om ugen) herunder neglelak, hårpudder, andre ansigtscremer, scrubs, Mac bronzer og neglelak-fjerner. Ok, kan så se at jeg har glemt tandpastaen, men det er jo noget alle bruger (forhåbentligt ihvertfald!) så synes ikke det tæller som skønhedsprodukt. Har så også glemt min bodylotion som jeg bruger dagligt, men den lægger jeg bare oveni. I alt bruger jeg på daglig basis omkring 16 produkter som indimellem når op på 24 produkter på de dage, hvor der skal lidt ekstra til. Dvs. jeg bruger jo stadig kun en creme om dagen og scrubber jo heller ikke to gange på en dag, så ville jo aldrig kunne nå op på 24 på én dag, men de er ihvertfald dem der bliver vekslet imellem, når der er lidt ekstra tid til selvforkælelse. Det overrasker mig faktisk lidt – især fordi jeg godt kan lide forestillingen om mig selv, som en der egentlig ikke er så afhængig af dullegrej. Det er jeg så alligevel, kan jeg se!

Hvor mange produkter bruger I?

PS: I øvrigt har jeg nu fået testet “Luksus”shampooen fra Matas der er uden parfume og den fungerer ihvertfald for mig. Min hovedbund fik det ihvertfald øjeblikkeligt bedre!

7 thoughts on “Hvor mange produkter bruger du??

 1. Sacha siger:

  Siden jeg læste linket til pudderdåserne på en eller anden blog, uden at læse selve indlægget (hvilket først er sket ved dit indlæg, da nysgerrigheden alligevel blev FOR stor).Har overvejet hvor meget jeg bruger sådan i almindelighed, måske man burde tænke over det i en kortere periode og så lave et gennemsnit til sidst?

 2. Siforama siger:

  hm.. Interessant spørgsmål..Jeg bruger vel nok omkring en 10-11 produkter om dagen (alle creme eller sminke relateret)De dage hvor jeg så vasker mit hår er det vel så 11-13 produkter..og de dage hvor jeg skal dulles op har jeg tage så mange produkter i brug at jeg ikke har tal på det./Siforama

 3. J'adore siger:

  Det var godt nok mange produkter hun bruger om dagen.. Så bruger bruger jeg da slet ikke, jeg har ikke det præcise tal på det, men tror maks at jeg bruger 10 om dagen, "de faste" også lidt mere, hvis jeg skal i byen eller har aftaler ude i byen 🙂

 4. Ida siger:

  Jeg har mange ting. Mest hudpleje, for det elsker jeg. Mit badeværelse er fyldt op, for min kæreste er ikke bedre end mig :DI dag er jeg blevet hjemme med halsbetændelse, så jeg har begrænset mig til tandpasta, ansigtscreme og deodorant…men jeg elsker masker fra Dermalogica (der ryger tit en på når jeg kommer hjem fra uni), jeg elsker cremer og olier…i det hele taget elsker jeg lag-på-lag 😀 Jeg forsøger så at undgå de værste allergener, og de ting, jeg bruger mest af, er ikke fyldt med parfume og planteudtræk og hvad ved jeg.Jeg mener nu at hende konen med de 85 produkter om dagen kun gjorde det for at teste produkterne til konkurrencen, og altså ikke i det daglige.

 5. Charlotte siger:

  Sascha, ja, jeg var ihvertfald overrasket over mit forbrug og fik lidt samme følelse som når jeg kigger på mit kontoudtog – whaaat?Siforama: Det er jo ikke så galt:)J`adore: Det var heller ikke så galt, men stadig mindre end mit forbrug…:)Ida: Det var da synd for dig, god bedring ;)Jeg har også hørt meget godt om Dermalogica, en eller anden dag tager jeg ned og får lavet sådan en facemapping-ting… Forsøger også ihærdigt at undgå de værste kemiske produkter, men noget af mit gear er nok ikke helt allergi-venligt, men min Tresemme shampoo er ihvertfald røget i skraldespanden. Troede også først at det kun havde været ifbm. konkurrencen, men sådan som jeg læser det, inspirerede det hende til at se på, hvor mange produkter hun selv bruger, så tror altså nok at det var op til 85 produkter…:)

 6. Charlotte siger:

  ..Og hvad angår kærester, så klarer min sig med shampoo, bodyshampoo, ansigtscreme (engang imellem) og læbepomade, så herhjemme er det mig der fylder på badeværelset:)

 7. Ida siger:

  Jeg vil sige at det bedste fra Dermalogica er maskerne. Dermalogica er god til fedtet hud, men jeg er mere på den tørre side, så deres cleansere var en tand for skrappe og deres cremer var ikke nok til mig. Min kæreste elsker Dermalogica netop fordi han har fedtet hud 😀

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: