inspiration fra hverdagen til hverdagen

Sad lige og kiggede Stylegallery igennem den anden dag. Frem for at gå efter de nyeste outfits, foretrækker jeg at andre har “gjort arbejdet” for mig og sorteret blandt de sindssygt mange indsendte billeder, så jeg går nærmest altid direkte til enten “spottet på gaden” eller “seneste udvalgte”, da jeg simpelthen ikke kan overskue andet. 
Følgende piger synes jeg viser på hver deres måde, hvordan man kan være casual lækker og stilfuld i hverdagen uden at blive til frøken kedelig…Alle billeder er lånt fra Stylegallery
FANTASTISK cardigan. Desværre, bliver den endnu mere fantastisk af, at man ved at den er umulig at få fingrene i, da det er vintage fra Dengang i Aarhus. Derudover er jeg vild med pigens tunge pandehår og de mørkt optegnede øjne, der giver en god rocket kontrast til cardiganens lidt mere hyggelige og cosy fremtræden. 
Smukt. Og fedt at man kan se de forskellige strukturer i de forskellige sorte lag. Og jeg vil have sådan en taske der. Lige præcist sådan en. 
Lækkert hverdagsoutfit. Og god detalje med åbne sandaler, når nu resten af kroppen er dækket til. 
Hov, hende her kender vi vist? Er det ikke hende fra Chicmuse? Nevermind, hvid kjole, armyjakke, grove støvler, stor halskæde og røde læber. Det går man vist aldrig forkert i byen med. 
Brune, lækre efterårsfarver som for min skyld gerne må blive ved med at være en del af modebilledet ind i foråret og sommeren, da det bare er klædeligt for de fleste med lidt varme farver. 
Endnu et velkendt ansigt i form af bloggeren bag Denoto. Hun har altså også en fin og feminin stil og her er jeg særligt begejstret for den superenkle sammensætning af en rød skjorte og en sort plisseret nederdel. Tror at Monki har en lignende nederdel lige i øjeblikket, hvis det skulle være noget. Ellers er det ud på jagt i gennerne og se, om ikke der skulle være en (bedste)morlil der har aflagt sin plisserede nederdel…
Reklamer

2 thoughts on “inspiration fra hverdagen til hverdagen

  1. Åh jeg er helt vild med 1, 2, 4, 5, 6 og 7.Jeg kan slet ikke vælge en yndlings, de er bare labre alle på hver sin måde!Hvis jeg absolut lige på stående fod skulle vælge ét outfit jeg måtte "få" eller skulle efterligne så må det være 2'eren der ville passe bedst ind i det jeg prøver at finde ud af er "min stil" 🙂 God torsdag!Vh Michelle

  2. Charlotte siger:

    Ja, 2´eren er altså også virkelig fin. Tror faktisk nr. 1 +4 er mine favoritter. Især den der cardigan altså… 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

Reklamer
%d bloggers like this: