040311

Photobucket
Photobucket
Et meget hurtigt dagens herfra da jeg er alene med drengene lige nu og de mener, at der skal spilles Super Mario Galaxy og det kan jeg jo ikke sige nej til! Aftensmaden er der heldigvis styr på, så nu skal vi bare hygge med spil, film og senere fredags-slik. Tror klart at fredag er min yndlingsdag eftersom den altid står i hyggens tegn på den ene eller anden måde.

I dag har jeg næsten kun genbrugstøj på. Bukserne er fra Flying A og jeg har vist vist dem før den dag jeg fandt dem i genbrug til kun en tyver. Har vist kun haft dem på et par gange, men det er vist mest fordi jeg glemmer at jeg har dem. De stumper en anelse, men idet de også er højtaljede synes jeg godt at jeg kan bære dem, selvom min ringe størrelse ellers normalt taler lidt imod stumpe-bukser… Kan dog meget godt lide at der lige er et peak ind til anklen. Ja, ja visse andre steder i verden er det faktisk ret frækt at vise ankel 😀
Min cardigan/blazer-ting er også en genbrugssag (og har også været vist før) og i modsætning til bukserne har jeg fået den brugt jævnligt, da jeg virkelig godt kan lide det lidt gnistrende stof som giver en lidt metallic effekt uden at det bliver for meget. Den er tit lige god at kaste over noget som ellers ville se lidt for kedeligt ud ellers. Og min underlige posering skyldes altså at jeg prøver at vise mine sko frem… God weekend derude!

Reklamer

2 thoughts on “040311

  1. én af os siger:

    Skønt alt sammen! Er især vild med jakken!;)http://carolinecolfelt.blogspot.com/

  2. Line siger:

    Du er lækker som altid, Charlotte (også dine ankler), men hvordan har du tid til Super Mario Galaxy? Har du ikke travl med at sy fastelavnskostumer (eller er I så heldige at have det overstået)?Nu ved jeg godt, at dine drenge ikke er babyer mere, men i tilfælde af, at I står og mangler ideer, så klik ind på min blog – jeg har fundet det mest fantastiske billede af en super-skræmt baby iført det måske flotteste Alien-inspireret kostume du nogensinde har set/vil se.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

Reklamer
%d bloggers like this: