Fredagsbattle – only love can break your heartSynes at Coco gør det fantastisk med sin nyfortolkning af et gammelt Neil Young nummer. Men derfor er det originale nummer nu også stadig mere end godt efter min mening.

I dag holder vi børnefødselsdage (igen). Denne gang for børnehaven og så den ældstes klasse i aften, så har slet ikke nået andet i dag end at stå på hovedet i køkkenet og storproducere diverse børnevenlig mad. Regner med at være godt brugt i aften,  men jeg kunne altså ikke sige nej til Lucy Love som spiller i Århus i aften, så når vi har fået smidt alle ungerne ud i aften, smutter jeg i byen for at lytte til god musik og få mig en øl eller to… Det må nu ikke blive for vildt og for sent, for har nemlig lovet den yngste at tage ham med i legeland i morgen, hvor det er hans rigtige fødselsdag. Og hoppeborge, tømmermænd og vilde unger er nok bare ikke lige den allerbedste kombi…God weekend!

Reklamer

2 thoughts on “Fredagsbattle – only love can break your heart

  1. Enig! Synes også at hun gør det helt fantastisk :)og fedt med Lucy i aften, masser af dejlig musik! og selvfølgelig: Tillykke til dit barn.

  2. Charlotte siger:

    Ja, og det var virkelig en fed koncert! Tak!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

Reklamer
%d bloggers like this: