Håndcreme på budget

Photobucket
Fandt denne her creme i noget så celebert som den lokale Fakta. Til en pris af 25 kr slår den lige akkurat ikke hul i SU-budgettet (som virkelig er sølle de her to måneder pga. julen!) og så er den rigtig god. Så god, at jeg faktisk drønede ned og købte to mere, så jeg har nogle ekstra. Et minus er, at den indeholder nogle parabener, men i mine øjne er det nu først og fremmest et større plus, at den ikke indeholder parfume og så gør den faktisk det, den siger – mine hænder har sjældent været blødere og se, det er jo ikke helt dårligt til en pris, som man ikke engang kan få en latte til…!

Reklamer

4 thoughts on “Håndcreme på budget

  1. Mia Luise siger:

    Den vil jeg da lige kigge efter i min lokale fakta 🙂 – som dog er non-food, men lidt creme har de dog.

  2. Ida siger:

    Hvis du er bange for parabener, så lad være med at spise gulerødder og jordbær 😉 Seriøst, det paraben-hysteri er til at brække sig over. Der er ingenting galt med methyl- og ethylparaben. Så bare slap helt af 😉 Men som du siger, det største plus er at den er parfumefri.

  3. Charlotte siger:

    Hej Ida, er nu heller ikke sådan specielt bange for parabener, men tænker da en smule over at det virker som om, at der er mange overflødige ingredienser i meget af det vi omgiver os med, så prøver altid at bruge noget der ser nogenlunde ok ud. Jeg går nu som regel mere efter noget uden parfume, allergi-testet og miljø-mærket for så kan det nok ikke gå helt galt!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

Reklamer
%d bloggers like this: