Funkinjunkievintage

Rimelig fantastisk ebay shop som byder på en hel masse goodies. Det her er nogle af de jakker, som jeg personligt godt kunne tænke mig at gå det efterhånden noget kolde vejr i møde med. Lad dig friste lige her!

Og nu har jeg faktisk en undskyldning for at shoppe! En eller anden BØLLE stjal nemlig min højt elskede armyjakke til Took it i fredags. Eller dvs. JEG mistede mit nummer i min fuldblodsbrandert, men regnede da bestemt med at jakken (+ en fin grå Zara cardigan!) var at finde oppe i garderoben. De ellers utroligt hjælpsomme garderobepiger kunne dog ikke finde min jakke nogen som helst steder! Og ja, jeg spurgte også om lørdagen.

Ergo må der have været nogle, der har nolet mit nummer (læs: sikkert fundet det ved baren…) og derefter på ganske udspekuleret vis fået udleveret MIN jakke. Bøller siger jeg bare! Jeg håber sgu vedkommende blev RIGTIG MEGET skuffet over, at det ikke var en eller anden dyr jakke med en million i lommen! Derudover tabte jeg også en Tromborg foundation børste, men det er nu mere til at klare, eftersom jeg ikke ligefrem kan sige, at jeg har et personligt og tæt forhold til en foundationbørste. Hvilket jeg bestemt mente at have med min armyjakke! Nå men, jeg har nu allerede trykket “købt og betalt” til hele 3 (!) “nye” armyjakker! Ok, ved godt, det måske er at overgøre det, men da jeg er rimeligt meget i tvivl om størrelsen har jeg bare valgt at bestille flere, og så kan de vel altid shippes videre til Trendsales.

Ellers har det været 3 rigtigt gode dage med en masse dejligt musik og utroligt god stemning på Voxhall. Højdepunktet var selvfølgelig Masta Ace, Jean Grae og rap-kavalkaden om lørdagen, der b.la. bød på nostalgiske gensyn med MC Einar, DGP, RBC, YB, Flopstarz, Al Agami og Faktaposen. Det var desuden en cute overraskelse, at man havde valgt at lade TMT gå på som eksponent for fremtidens hip hop anno 2010 og frem.

Skarp som jeg jo er, havde jeg godt nok undret mig lidt over, at der løb nogle små unger rundt nede blandt publikum, men i min daværende tilstand lykkedes det mig ikke lige at lægge to og to sammen, før de pludselig stod på scenen sammen med Marwan. De er altså nogle supernuttede små størrelser – måske ikke lige det en hip hopper drømmer om at høre – men altså så længe man er under 160, må man finde sig i at blive kaldt nuttet…. Spændende at se, om de bliver til noget, de har ihvertfald masser af energi og gå-på-mod! Desværre manglede jeg nu lidt Hvid Sjokolade, Malk de Koijn, Clemens, L.O.C og Johnsson som jeg egentlig havde forventet ville stå for nogle af årene, men alt i alt var det nu en meget god festival.

Reklamer

3 thoughts on “Funkinjunkievintage

  1. Henriette siger:

    Jeg er næsten sikker på at jeg i mandags så Johnson en sen aften ved Veriparken iklædt en oldschool parkacoat, så jeg tror i hvert fald ikke, at han står bag det ufølsomme rov af din jakke. Der burde være gabestoksstraf for den slags ting siger jeg og må hellere tilføje et glimt i øjet.

  2. Mads siger:

    Jean Grae, Masta Ace OG MC Einar! Jeg tager fandme afsted næste år! Jeg er træt af at gå glip af det.Det er jo et langt bedre line-up end Roskilde, altså!

  3. Charlotte siger:

    Henriette, ja det er ihvertfald temmelig træls at stå kl. 3 og opdage at både ens jakke og nummer er væk! Man føler sig lidt dum og så bagefter bliver man sur over at nogle åbenbart kan være så tarvelige. Dårlig opdragelse, siger jeg bare:(Mads, he he, nu er MC Einar jo ikke på hvert år, men han HAR været der før, ligesom Masta Ace også har det og generelt er det nogle ok programmer de holder sig og så er stemningen altid god, så vil da klart anbefale det:)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

Reklamer
%d bloggers like this: