Update ugens gang

Photobucket

I denne her uge har jeg b.la. :

– Set sådan her ud! Thank god for gamacher og tees når man ikke gider andet!

– Set Toy story 3 og den er god! Og når man har børn har man heldigvis verdens største undskyldning for at være barnligt anlagt.

– Konstateret at det er temmeligt svært at spare op af en SU… (ja, ja ved godt det heller ikke hjælper, når man hver måned fyrer det halve af SU`en af på tøj, ahem…)

– På baggrund af ovenstående overvejet at finde et studiejob, så jeg kan spare op til noget helt særligt som IKKE har noget med tøj eller sko at gøre. Men som stadigvæk nok må defineres som en slags luksus.

– Konstateret at det er temmeligt svært at finde et studiejob, der er studierelevant. Dernæst konstateret at det såmænd også er svært bare at finde et helt almindeligt deltidsjob, når man ikke vil arbejde på hverdage i dagtimerne og max. 10 timer/ugen. Sådan nogle jobs hænger åbenbart ikke på træerne.

– Ledt efter nye tv-serier der kan tilfredsstille min hunger efter letfordøjeligt tv-underholdning, som ikke har med reality-shows at gøre….Tak for alle jeres fine forslag! Tror House og True blood bliver min næste investering.

– Meget apropos reality-shows har jeg så rent faktisk søgt og fået afslag på et rigtigt Mac job med ordene “Beklager, du er ikke gået videre i denne her omgang“. Man må nu konstatere at reality-tv/X-factor retorikken har bredt sig ud i den såkaldte virkelighed! Jeg prøver igen næste år…

– Undret mig over dette afslag på et job, hvis lige jeg med vanlig omhu varetog med succes i mine gymnasieår. Har dem mistænkt for at mene at jeg var for gammel…Eller måske bare overkvalificeret og det synes jeg måske lyder som en mere acceptabel forklaring i mine ører….!

– Tænkt og tænkt og tænkt over det her speciale-halløj. Men er endnu ikke kommet videre i teksten….

– Overvejet at flytte til Grønland. Der kan man nemlig også skrive speciale.

– Overvejet at leve sundere. Det skulle være så godt. Bare tænk på KRAM.

– Trænet 3 gange! Men spist præcist ligeså meget slik som jeg plejer. Fordømt!

– Gået i en stor bue udenom festugen. Ihvertfald indtil i morgen.

– Købt og returneret to par støvler. Konklusion: støvlejagt er nu sat på standby. Nu regner jeg bare med at jeg sådan helt tilfældigt falder over nogle helt perfekte støvler, jeg gider ihvertfald ikke at lede efter dem mere….

– Spurgt kæresten om han egentlig ikke også synes, at jeg bliver mere og mere konservativ at se på, hvilket han bekræftede. Tak for det. Så kan man lære ikke at stille mænd ledende spørgsmål.

KAN I HAVE EN RIGTIG GOD WEEKEND! FÅR TRAVLT MED LOPPE, FESTUGE OG FORVENTLIGE TØMMERMÆND, SÅ SES I NÆSTE UGE!

Reklamer

5 thoughts on “Update ugens gang

 1. Ida siger:

  Jeg har tilfældigvis et rigtigt lækkert job, 8 timer om ugen, kun aften og weekend (og rigtigt godt betalt). Er SÅ glad for det.

 2. Charlotte siger:

  Det var da dejligt…:)

 3. Line siger:

  Konservativ eller ej, så ser du altså helt godt ud på det første billede 🙂 – man kan jo slet ikke se at du har været syg.Og til den der youtube-video: Den er altså genial. Blev helt overrasket da han tog fat i viskelæderet 🙂

 4. Ida siger:

  Jeg ved godt at det lyder prut, men nogle gange er phoner det bedste job i verden. Især når man helt selv må bestemme sin vagtplan og tjener kassen i weekenden. Jeg ved i hvert fald at der er masser af ledige stillinger på min arbejdsplads, og vi er i øvrigt studerende allesammen

 5. Charlotte siger:

  Tak Line og TAK fordi der alligevel var bare EN der også synes at den var sjov:)Ida, ja det har jeg også tænkt på, men er det ikke sådan noget provisionslønnet noget, hvor man kun engang imellem tjener penge, eller? Og du skulle vel ikke tilfældigvist befinde dig i Århus??

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

Reklamer
%d bloggers like this: