Ægge(nde) Medina

Ok, undskylder den fjollede overskrift, men kan jo bare ikke lade være…


Dagens bedste kommentar i den forbindelse må være næstformanden fra Islamisk Trossamfund, Kraman Shah, der i relation til de unge såkaldte “rettroende” (æggekastende) muslimer, bemærker at:


I øvrigt ville de slet ikke have befundet sig der, hvis de var praktiserende muslimer med henvisning til at der ved koncerten blev solgt alkohol“.


Sådan, så blev det sgu sagt – practice what you preach og lad dog være med at være dobbeltmoralsk! Fx. afholder drengene fra Outlandish sig så vidt muligt fra, at der sælges alkohol ved deres koncerter og al respekt for det. Det er deres valg. Og koncertgæsternes.


Dagens dummeste kommentar må så tilhøre EU-politikeren Jens Rohde:


 “Stor respekt for både dig og din musik, din integritet og din håndtering af en flok møgunger, der skulle sendes hjem til forældrene og have nogle klask i deres bare! Flot gået“.


Ja tak, flot gået missil-Jens. Det var sgu klogt sagt, at de muslimske ballademagere bare skal have nogle klaps af farmand. Det skal jo nok hjælpe! Det er jo ikke fordi det er så frygteligt lang tid siden at nogle københavnske skoler håndterede (muslimske) forældres “klaps” på en sådan vis, at der lød adskillige politiske protester i den forbindelse, for som bekendt er revselsesretten jo ligesom ophævet. Altså for helvede Jens – du er og bliver bare ikke det hurtigste missil her i landet (eller i EU for den sags skyld)! Godt, det ikke blev sagt af en muslim, så havde helvede da været løs (igen!)


Og skulle nogen være i tvivl, synes jeg selvfølgelig ikke det er fedt for Medina at blive svinet på den måde. Det er barnligt og latterligt, men trods alt mindre farligt end at få kastet flasker (eller sten!?!) efter sig. Altså medmindre æggene var rådne – er der nogen der ved om de var rådne??

Reklamer

10 thoughts on “Ægge(nde) Medina

 1. Anonymous siger:

  Fedt indlæg! Og er meget enig i at JRs intelligens ikke er videre imponerende. Hvis selvsamme udtalelse var blevet sagt af en muslim, ja, så havde helvedet været løs.Men hey – xenofobi er det nye sort! 😉

 2. Stine siger:

  Hold nu op – "klask i deres bare" – så er det heller ikke værre..Lad være med at gå i petitesser. Synes dansk politik går alt for meget op i den slags småting, som i det store og hele er TOTAL ligegyldige.. Tænk hvis politikerne fik lov og arbejde (og også lod hinanden arbejde) med de væsentlige problemstillinger her i samfundet og ikke "skulle Lene være blevet hjemme fra ferie" og "må Jens Rohde sige klask i deres bare"…Nok er æg ikke så slemt – men hvad bliver det næste. Stakkels Medina, bare tanken om at nogle idioter gerne vil hende ondt er da ikke særlig rar at have i baghovedet, næste gang hun står på scenen.Men en fin blog du har – er ikke et surt opstød over dit indlæg – nærmere over den danske politik for tiden 🙂

 3. Charlotte siger:

  Ha ha, nej jeg ved nu godt at han ikke mener det bogstaveligt, synes bare altid at hans bemærkninger er grineren – men jeg mener stadig hvad jeg skrev. Hvis en muslim havde ytret sig om at de der unger bare skulle have nogle "klask", så tror jeg at mange havde fundet det dybt kritisabelt og himlet op om at "de jo også slår deres børn" og alt muligt andet pis….! Fætrene fra DF skulle ihvertfald nok være kommet i omdrejninger. Men nej, det sgu ikke i orden at kyle æg efter en sangerinde og det må jo have været planlagt, eftersom man normalt ikke render rundt med en bakke æg i lommerne, men køber ikke nødvendigvist "glidebaneargumentet" om, hvad det næste bliver. Hun er ikke den første kunstner der er blevet kylet lort efter, så det betyder ikke nødvendigvist at det er en glidebane mod noget værre…. I øvrigt mener er jeg helt enig med dig ellers. Dansk politik er en farce, et latterligt lille cirkus, som ikke tager sig af de egentlige problemstillinger. Derfor synes jeg måske også det er plat at alverdens politikere skal komme med kommentarer til hvad som helst – på Facebook, eller hvor de nu ytrer sig. Vær dog for helvede seriøse og tag jer af de væsentlige problemer som DK står overfor, så når alt kommer til alt er vi nok ret enige. Dog – eftersom det er min blog (og tak for rosen i øvrigt) så forbeholder jeg mig ret til at "gå i petitesser" og skrive (næsten) hvad jeg vil! 🙂

 4. AM siger:

  haha havde slet ikke hørt den kære Jens udtale sig. jesus altså, synes det er ret vildt at alle politikerne skal blande sig. Er der ikke noget vigtigere de kan tage sig af? Men ja klart synd for Medina at nogle møgunger ikke kan opføre sig pænt.

 5. Anonymous siger:

  har læst at æggene var rådne. hmm. har de så bare ladet dem ligge der og rådne for at kunne kaste dem på Medina? Nogen mennesker burde få sig et liv 🙂

 6. Charlotte siger:

  Jamen lige præcist, et er altså at jeg kan finde på at kommentere det på en lille blog, men at politikere falder over hinanden for at kommentere det – det er lidt ubegribeligt! De burde måske kommentere "vigtigere" ting, men omvendt er det nemme points for dem….

 7. Charlotte siger:

  Anonym; jamen det gør det jo kun mere langt ude -at de måske har planlagt det over flere dage, who knows… Men ja, de må have kedet sig enormt! Og så gik det så lige ud over hende.

 8. Ida siger:

  Det bedste er uden tvivl at hun stoppede musikken og skældte dem ud. HAH! Jeg savner Jens Rohde i dansk politik. Det var så pinligt. Det var så malplaceret. Det var så pissesjovt!

 9. Charlotte siger:

  Ja, hun er heldigvis en sej dame, men hørte at hun var meget ked af det bagefter og det forstår man jo godt! Ha, ja han er da ihvertfald altid klar med (dum)smarte bemærkninger man kan more sig over…. 🙂

 10. Anonymous siger:

  OMG,Jeg fatter rent faktisk ikke de udlandske fyre, der ikke kan opfore sig ordentiligt. Det er vildt langt ude, de odelaegger det for os andre udlaendinge der er her for at intigrere os og vil leve som alle andre. Det er ok, at have en religion men man har altsaa ingen religion hvis man opforer sig paa den maade UD MED DEM ALLE DER IKKE KAN OPFORE SIG ORDENTLIGT . Er rent faktisk traet af dem mogunger . Enten opforer man sig ordentligt ellers UUUUd. Bare man kunne lave de danske regler strammere krimminalitets messigt,For alle ikke kun for udlaeninge. Lige som i de andre lande laver man indbrud 5 aars faengsel draeber man nogen 30 aars faengsel eller mere livstid ville vaere bedre. saa ville det saette det en stopper for alt. Venligst Den sorgelige og forelskede pige,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

Reklamer
%d bloggers like this: