Mandag

Photobucket
Denimcardigan fundet for nogle uger siden i lokal genbrugsbutik pris 20,- Har hentet børn tidligt i dag, burde egentlig læse, men har lyst til banankage, så må hellere forfølge min craving! Hav en rigtig god mandag!

Forresten! Mangler vist lidt hjælp. Har fået en besked fra Photobucket om at min bandwidth er exceeded. Kan jeg bare lade være med at foretage mig noget? Eller er man tvunget til at opgradere til Pro (altså hvis man vil bevare sine billeder) ???
Reklamer

4 thoughts on “Mandag

 1. Camilla siger:

  jeg fik samme problem for nogle måneder siden, og ja man er desværre nødt til at opgradere til pro. Men i stedet kan du skifte til imageshack.us – jeg synes ikke det er helt så godt, men hvis man gerne vil have det ubegrænset uden at skulle betale, så er det et udemærket alternativ 🙂

 2. Charlotte siger:

  Hej Camilla! Hvis man nu skifter til imageshack, så forsvinder alle ens photobucket billeder fra bloggen, ikke? Eller bliver de der? Også selvom man ikke har opgraderet? Ja, undskyld men er desværre lidt en nød til alt sådan noget her, og så må jeg jo spørge de mere erfarne af jer:)

 3. Camilla siger:

  altså mine billeder er ikke forsvundet, da jeg stadig har min bruger hos pgotobucket. den er bare ikke aktiv. Jeg ved dog ikke om de forsvinder på et tidspunkt – det er nok desværre en risiko :/

 4. Charlotte siger:

  Ok, tusind tak for svar! Jeg får kigget på det:)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

Reklamer
%d bloggers like this: