På visit hos Gina og Zara

Photobucket
Miu Miu inspireret tanktop, hvid sommerkjole med blonder og nude blazer/skjorte – altsammen fra Gina T – som godt kunne have pudset sine spejle, når nu man kom på besøg! Det var altså ikke lige de lækreste prøverumsspejle jeg har set, Gina altså, tsk tsk:)Photobucket
Sort tunika med plisseringer foran og armyjakke fra Gina. T-shirt fra Zara.
Jeg kunne egentlig meget godt lide tanktoppen med svalerne, synes dog at kvaliteten virkede lidt crappy i det. Lidt den type stof, som gerne mister både form og farve efter den første vask, så den fik lov at blive hængende. Har jo ledt efter den perfekte army-jakke og det var ikke den her, selvom den da er ret fin. Synes den var lidt petite i det. Bruger normalt str. 36 i GT og her måtte jeg op i en str. 38 og synes stadig at den er lidt for kort og smal i det efter min smag. Den brune/grønne tee fra Zara købte jeg med hjem. Har ikke helt besluttet mig for om det er en keeper, måske handler det mest om, at jeg virkelig synes at jeg desperat mangler noget grønt/brunt i klædeskabet. Eller også handler det om at jeg øjeblikket før forelskede mig hovedkuls i en kernelædertaske som jeg skal hente på mandag – og begge dele er nok bare for meget for mig lige nu. Zara er i øvrigt i øjeblikket et rigtigt godt sted at gå hen, hvis man søger noget army-farvet/inspireret og Brigitte fandt da også en vildt fed uniforms-inspireret jakke. Håber hun beholder den – fin var den ihvertfald! Vi nåede desværre ikke omkring Monki/weekday, da vi opdagede, at vi nu (igen!) var ved at misse vores frokost, så det må blive en anden gang.

Reklamer

3 thoughts on “På visit hos Gina og Zara

  1. Line siger:

    Jeg vil gerne lige spørge (uden at lyde alt for vammel), hvad skal du med tøj, når du ser så mega lækker ud?!Jeg gad godt at have ansigts- og hårdage som dine.P.s. Hvor er det bare unfair, at din hud ikke falmer hen til noget á la Pjerrots om vinteren! Jeg har et kæmpe hudfarveproblem: Om vinteren ligner jeg en gul/grønlig, meget syg diarré-patient, men lige så snart det er sommer, så WHUSH, ligner jeg en med lort i hovedet.P.p.s. Hvad tager du egentlig på øjnene? For synes slet ikke, at jeg kan klatte noget på, uden at jeg enten ligner en importeret streetwalker eller en person med voldsomt søvnunderskud og mørke rander om øjnene.

  2. Camilla siger:

    sikke nogle fine sager! jeg skal helt klart ind og kigge hos zara på tirsdag, når jeg skal til Århus – håber lidt på at finde en leo-skjorte 😉

  3. Tellah siger:

    Hej Line, TAK for din kommentar, jeg grinte mig hele vejen igennem den:)Vil da sige, at en god foundation + lidt bronzer om vinteren kan gøre ret meget, endelig bare ikke for meget så man ligner en fra Sunny Beach:)PS: Jeg bruger kun mascara på øjnene og en sjælden gang lidt eyeliner, men det er det, for jeg har så små øjne at man alligevel ikke kan se det, hvis jeg brugte andet og bryder mig faktisk heller ikke om øjenskygge! PPS: Hvis du har mørke rande skulle du få fat på en god concealer. Vil i det hele taget sige at man kan klare sig med en god creme, concealer, lidt mascara og lidt blush. Hej Camilla, held og lykke med jagten – jeg så dog ikke så meget i leopardprint (kun tørklæder) men du kan jo være heldig, ellers ville jeg måske lede på Ebay?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

Reklamer
%d bloggers like this: