Onsdag

Photobucket
Status er at jeg nu er hjemme med den mindste for 2. dag i træk. Han er syg igen og det er nu 3. gang siden han begyndte i børnehave d. 1. feb. Gad vide om det bare er nye bakterier/vira eller hvad ved jeg, dårlig er han ihvertfald, og han vågnede 3 gange i nat og havde det bare så skidt det lille pus. Jeg har efterhånden ikke åbnet en bog i snart 2 uger, så nu skal det altså også snart til at være igen. Nogen kunne jo tro, at det at være studerende er det rene driverliv! Og det er det jo ikke. Kun engang imellem. Og lige om lidt får jeg ret travlt igen.


I dag har jeg mine Converse (købt sidste år) på for 2. gang – de skal svines til, skal de, kan simpelthen ikke klare, når de er sådan helt kridhvide som de er nu, det ser helt forkert ud! Det er lidt svært at se, men det er modellen med en lille hæl. Nå ja, og så er halskæden forresten ny og fra H&Ms herreafdeling til en tyver. Det kan godt betale sig at lure i drengenes afdeling fra tid til anden…Hold da op en røv, jeg egentlig har på det andet billede!?! Heh, sådan ser den altså ikke ud i virkeligheden, selvom jeg da bestemt ikke ville have noget imod en Beyonce/J-Lo booty, det er bare kjolen der med sine draperinger forneden giver det indtryk. Det var vist lidt en sidebemærkning, sjovt hvad man får skrevet, når man bare sidder og skriver, hvad der lige falder en ind 😉 Det er noget underligt noget, at man konstant tilsidesætter sin egen blufærdighed, når man blogger, og så kan jeg alligevel indimellem blive helt flov, når det pludselig går op for mig, at der rent faktisk nok er nogen der sidder og læser alt mit crap…! Det er jo i bund og grund at blotte sig på en måde, som egentlig er ret uvant for mig – godt, at jeg ikke ved, hvad I i virkeligheden sidder og tænker derude, ha ha! Kan I nu have en god dag, jeg vil få lidt styr på hytten og så hente den store fra SFO 😉

Reklamer

3 thoughts on “Onsdag

  1. Pernille siger:

    Du ser så fin ud 🙂 Og ja, det er lidt underligt, at man gang på gang poster billeder, hvor man enten undskylder for sit udtryk eller bagefter tænker: "Ej vel?"..hehe.Dejlig blog, du har!

  2. Pernille siger:

    Du behøver ikke, at bekymre dig – jeg synes, at din blog er fantastisk! 🙂 Håber altid, at der er noget nyt fra din side af, når jeg logger på! Kan specielt godt li' de ting du finder i webshops & viser på bloggen 🙂 /PERNILLE

  3. Tellah siger:

    Hej 2 x Pernille, tak:) Tænker meget tit "ej vel?", men jeg er jo på en mission ha ha, tror det er godt, at vi viser os på vores blog, som vi nu ser ud og vi kommer jo i alle farver og former:)Synes ihvertfald selv det er fedt at se de mange forskellige kvindetyper på de forskellige blogge. Vi er jo meget mere forskellige end bladene umiddelbart lader os vide! Jeg bekymrer mig heller ikke, man kan bare pludselig godt blive vældig selvbevidst, når det lige går op for en, at man ikke bare sidder og skriver til sig selv. Jeg prøver bare at skrive det jeg lige tænker, for ellers går der altså for meget selvcensur og selvbevidsthed i det og når vi blogger, gør vi det vel først og fremmest for sjov… Dejligt lige at høre, at du godt kan lide indlæg om webshops, de er også hyggelige at lave, for så kan man sidde og drømme om at kunne købe det hele, he he:)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

Reklamer
%d bloggers like this: