Nyt bling bling

Photobucket
Seneste køb er små ørestikkere fra H&M 30 kr (og så var der også perleøreringe i sættet…) og den slange-ear-cuff tingest som jeg købte på Ebay for noget tid siden. Den er fin. Jeg forventer dog på forhånd adskillige dumme kommentarer ´a la; “har du fået høreapparat, høh høh” og andre (sikkert mandlige) platte bemærkninger i den dur… På billedet kan man lige ane det lille hul i min næse, som stammer fra dengang jeg rendte rundt med næsering. Tror jeg havde den i i omkring 5 år. Den kommer dog ikke i igen. De tider er forbi, men mine ører er jeg bestemt ikke færdige med! Jeg vil gerne have lavet nogle flere huller, men tænk engang, at det koster over 300 kr at få lavet et sølle lille HUL i øret! Tror, det kostede en tiendedel i sin tid, da jeg fik de andre huller lavet…. Men det var selvfølgelig også i sidste århundrede engang… Slangeringen er fra ASOS og den turkise ring er fra H&M til vist nok 70 kr.

I morgen skal drengene besøge deres lille fætter, så derfor har jeg en “date” med J. Vi har aftalt at tage på Aros og se Jakob Holdt udstillingen “Tro, håb og kærlighed”. Glæder mig rigtig meget! Han er noget af en helt i mine øjne.

Reklamer

6 thoughts on “Nyt bling bling

 1. Lea siger:

  Nu er det længe siden jeg sidst fik lavet huller i ørene, men hvis du får dem skudt i hos en smykkehandler kan det gøres meget billigere

 2. Nina siger:

  Er VILD VILD VILD med den der øre-slange!!!

 3. Camilla siger:

  hvor er den bare cool den ear-cuff! 🙂

 4. Tellah siger:

  Lea, det tror jeg også er muligt, det var bare hos Ganesha at det kostede 300 kr, men har ikke rigtigt undersøgt det videre….:)Nina & Camilla; ja, praktisk er den nok ikke, men den er da lidt sjov. Ender garanteret med at tabe den i en brandert, ha ha:)

 5. scient.hybrid siger:

  Uhh… Kunne selv godt tænke mig endnu en i øret, faktisk var det meningen at jeg ville have haft det når jeg bestod mit hængeparti, men det var i januarkulden og det ville jeg ikke udsætte mit øre for.Slangeørevedhænget er rigtig cool 🙂

 6. Tellah siger:

  Så er det jo godt at det er ved at blive forår:) Synes også godt om slangeøreringen, håber jeg husker at få den brugt!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

Reklamer
%d bloggers like this: