H&M Americana

Fine ting fra H&Ms nye “Americana” kollektion der lander lige om lidt – ja, eller dvs. nogle af tingene er vist ude i butikkerne allerede. Jeg kan især godt lide de fine små skjorter med prikker og flæser.
Reklamer

8 thoughts on “H&M Americana

 1. Lea siger:

  Må…eje…den…sorte…top.. Nej, vent! Må…ikke…bruge…penge.. ak!

 2. Tellah siger:

  Ha ha, den er nok ikke så dyr endda, men ved jo nok godt at du har ret:) I øjeblikket er jeg utroligt sparsommelig den første halvdel af måneden for derefter at brænde hele skidtet af i løbet af få dage. Det er faktisk en forbedring. Levede tidligere efter den der med at bruge alle pengene de første dage og så være flad resten af måneden. Og det var simpelthen bare for trist, så nu gør jeg det omvendte og føler mig rig, ha ha!

 3. Jeg så i hvert fald den stropløse kjole i dag. Må på udkig efter de små skjortetoppe. Nu hvor jeg skal ud i det virkelige liv og arbejde, fremfor at sidde herhjemme og være studerende skal min garderobe måske liige opdateres lidt (det er i hvert fald en god undskyldning!)

 4. Tellah siger:

  Uh, gad vide om de der skjorter også er kommet ud så??? Den stropløse kjole er da også fin, men måske ikke lige til kontoret, he he:) Har du fået arbejde?

 5. Jeg så ikke skjorterne… den stropløse er bestemt fin. Og ja, har fået arbejde – og skal begynde allerede mandag. Skal lige vænne mig til tanken 🙂

 6. Tellah siger:

  Tillykke tillykke! Pyha, ja det er stort, det kan jeg godt forstå at du lige skal vænne dig til, det er jo nærmest et helt nyt kapitel du tager hul på nu:) Held og lykke med det hele, det skal nok blive godt!

 7. tak tak. Jeg tror først, det går rigtig op for mig når jeg begynder. Så forresten et par af de dér skjorter i dag, men lod dem hænge da det var 100% polycrap. Slog mig i stedet på jakke-tilbud.

 8. Tellah siger:

  Ja, jeg så dem også igår og de ser fine ud – PÅ AFSTAND, så jeg lod dem også hænge efter at have prøvet den hvide på.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

Reklamer
%d bloggers like this: