New shoes

Photobucket
Jeg kan altså ikke sige “new shoes” uden at komme til at tænke på Leo Johnson i Twin Peaks, der som en anden grøntsag savlende sidder og messer “new shoes”… Den mand var altså scary! Og jo, når jeg på et tidspunkt får photoshop igen, satser jeg stærkt på at få lavet det der Twin peaks indlæg, som jeg vist nok har viftet en bestemt læser om næsen med i snart et halvt år. Indtil den stationære er blevet repareret, må jeg dog tage til takke med en snart 10 år gammel bærbar, som ikke kan trække et photoshop program og som desuden er SÅ tæt på at brænde sammen. Tror næppe det er et sundhedstegn at den konstant meddeler at den “virtuelle hukommelse er næsten opbrugt”…

Noget andet, der også er lidt scary er, at nærmest alle mine sko og støvler er sorte, men nu må det altså være nok. Næste gang jeg køber sko, må de IKKE være sorte og har derfor også kigget ret meget efter sandaler/sko i andre mere forårsvenlige nuancer. Er ret vild med de brune yderst til højre. De ville godt nok være fine til sommerkjoler, shorts og brune ben… Find dem alle hos Urbanoutfitters.com.

Reklamer

2 thoughts on “New shoes

  1. MTS siger:

    hehe.. Ser stadig frem til indlægget 😉 Og så vil jeg give dig ret i det med Leo Johnson, han er godt nok ikke en særlig hyggelig fætter.Og til slut – sikke nogle lækre sko!! Er meget vild med de to til højre.- Mille.

  2. Tellah siger:

    Heh, ja det kommer engang når jeg får min anden computer til at virke igen… Jeg er også vild med dem til højre, mest de brune, men har bare været så uheldig med netshopping og sko på det sidste at jeg nærmest ikke tør købe noget lige nu… Venter og ser om ikke der dukker noget lignende op i DK – de er jo efterhånden blevet ret ferme til at kopiere nærmest alt, hvad der kommer frem:)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

Reklamer
%d bloggers like this: