Torsdag

Photobucket
Seneste køb er denne knapt så forårsagtige genbrugs-blazer med hanefjedstern. Mangler sådan nogle forskellige jakker, blazers og cardigans som kan bruges over kjoler og t-shirts og det sorte/hvide mønster bliver jeg aldrig træt af. Den er lidt stor i det, men synes lige akkurat at det går, og sådan nogen må altså gerne være lige en anelse for store, så det ikke bliver for kontor-agtigt.
I dag lykkedes det mig endelig at komme ned at træne. Og det var godt. Og rart. Men også lidt hårdt. Og så tror jeg desværre, at jeg er ved at udvikle mig til sådan en rigtig træls “Uff-ewww-addr-type”. Da jeg kom ned i motionscentret, blev jeg straks budt velkommen af en dunst, der bestod af lige dele hengemt testosteron-sved og sure tæer i delikat samspil med billig og skarp parfume (udluftning, eh?) Og jeg var tæt på at vende rundt i døren igen. Men sådan lugter mit motionscenter på de værste dage, hvilket betyder at det altså ikke ligefrem er sea-breeze og grønne bøgeskove, man står og drømmer om på løbebåndet! I dag tog jeg f.eks. en tur på crosstraineren, men endte med at flytte mig, fordi den gamle mand ved siden af virkelig S.T.A.N.K! Hvilket han sikkert ikke kan gøre for, det stakkels, gamle, ildelugtende menneske… Men idet det fanme er svært at løbe og holde vejret – samtidigt– blev jeg bare nødt til det. Synes jo ellers, at jeg i andre henseender (læs: selvforståelse…) er sådan et tolerant menneske, der er god mod børn, dyr, fattige og gamle mennesker. Men åbenbart kun, hvis de ikke lugter! Det er ligesom i bussen, hvor jeg rykker ind på det inderste sæde og giver plads til andre, som min mor jo har lært mig er god opførsel, hvorefter den mest tis-ildelugtende (eller er det mon trængende) person i nærmeste radius vælger at sætte sig ved siden af mig. Og den er straks værre – for der kan man altså ikke lige luske væk – det ville jo virke lidt for åbenlyst. “Ja, undskyld hr. men du lugter simpelthen for grimt til, at jeg vil sidde ved siden af dig – det er ikke dig, det er mig, eller nå jo, det ER egentligt dig…!” Gad vide, om det mon er derfor, at de egoistiske (og måske klogere?) folk sætter sig på det yderste sæde?? Min aversion betyder så, at jeg efterhånden er en mester i at holde vejret. Eller ihvertfald i at trække vejret gennem munden guppie-style. Kommer til at tænke på, at det egentlig var en fordel ved at ryge, så lugter man selv ikke så godt – hverken med næsen eller i det hele taget:)

Reklamer

2 thoughts on “Torsdag

  1. Nina siger:

    Fed jakke!!! og hvor er du fin med røde læber og håret oppe!! 🙂

  2. Tellah siger:

    Ih tak:) Jeg er også glad for den, den var ikke så genbrugs-billig, som den kunne have været, men det der mønster bliver jeg ALDRIG træt af, så den skal nok komme i brug mange gange.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

Reklamer
%d bloggers like this: