Put a pipe in it!

Photobucket

Elsker kæder med sjove vedhæng, og har længe været helt vild med de her med piber fra Vibe Harsløff – overvejer seriøst at kaste penge efter en. Havde for nogle uger siden fundet den til venstre hos YouheShe til 400 kr, men nu når man har penge, har de den selvfølgelig ikke mere. Øv. Gad vide, hvor jeg finder den i Århus? Ellers må jeg jo finde en af min fars gamle piber, bore et hol i og vupti DIY-projekt, som om… Det kan kun gå galt. Kunne også godt tænke mig en med forskellige nøgler i, men hvor faen finder man gamle nøgler – altså I ved – sådan nogle som man brugte tidligere, før Ruko-æraen??
Reklamer

4 thoughts on “Put a pipe in it!

  1. Anonymous siger:

    Jeg har set Vibe Harsløff piberne hos Pede og Stoffer i Guldsmedegade for noget tid siden;)

  2. Tellah siger:

    Ej tak, det vil jeg lige kigge på ved lejlighed:)

  3. Hej Tellah,Jeg har selv helt vild med hendes piber og har både hendes lille og store pibe.Mht. den lille, så kan den erhverves i Pede & Stoffer, WoodWood og ved godt du skrev YouheShe ikke har den længere, men de plejer at få dem hjem igen, så mon ikke det ikke også er muligt denne gang? :)- Kasper SNhttp://kaspertanja.blogspot.com/2010/02/rigtige-mnd-ryger-pa-piben.html

  4. Tellah siger:

    Hej Kasper, tusind tak for tippet, jeg holder et skarpt øje med hjemmesiden og prøver også at se om de har den i Pede & Sotffer her i byen:) God weekend!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

Reklamer
%d bloggers like this: