Dagens ord…

Photobucket

… kommer fra 48. årige Caroline Henderson og omhandler – meget apropos mit tidligere indlæg – nogle holdninger til kvinder, alder og deres tøj. Citatet stammer fra et interview (Politiken, 7.2.2010) ifbm. hendes jazz turné og det fortjener lige at blive videregivet her, fordi hun udover at være en sygt dygtig sangerinde, også er en kvinde med ben i næsen, som rigtigt får givet den stakkels journalist tørt på….

Journalisten: Sørgeligt nok er der meget få kvinder i din alder, der optræder i miniskørt? Det er mere rullekravetrøje og ravkæde?

Caroline: Nej, nu må du fandme holde op! Hvis du sagde det til en kvinde i Italien eller Spaniel, ville du få en på snotten. Og jeg håber, at det er ligesådan herhjemme. Jeg er jo ikke 60 år. Vil du have at jeg skal gå tilknappet og med broche? Det er alt for tidligt. I min familie er der ikke tradition for at pakke sydfrugterne sammen, før det er bydende nødvendigt. Tværtimod bærer kvinderne push up til det sidste. Det har jeg også tænkt mig at gøre. Derfor kan man godt være the boss!

My point exactly… Og er helt enig i, at kvindeligt gejl som små kjoler, push up og høje hæle da bestemt ikke skal afholde en fra samtidigt at være bossen, hvis det nu er det, man drømmer om…

Reklamer

2 thoughts on “Dagens ord…

  1. Linda siger:

    Helt rigtig. Har ikke engang fået læst interviewet, men det vil jeg gøre nu. Sejt – sådanne nogle fortjener vi direkte på snuden med spørgsmål som dette.

  2. Tellah siger:

    Ha, ha jeg synes bare det var så fedt, for det var en klar fordom, som der blev ytret, hvorefter hun bare slå lyn-hårdt ned på staklen! Synes det er vildt fedt at hun kan være så überfeminin samtidigt med at hun kan bare er fyldt med så meget power! Dejligt at der er sådan nogen som hende, så vi ikke kun er overladt til Nynne-typer og Gossip girl…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

Reklamer
%d bloggers like this: