260110

Photobucket
I dag føler jeg mig virkelig som noget katten har efterladt/slæbt ind, eller hvad man nu siger…. Håret ligner en høstak, og selv det at skulle komme lidt dullemaling i fjæset virker ganske uoverskueligt, så det må altså blive au naturel i dag…Jeg har stadig ikke meget stemme og skal bruge ret meget energi på ikke at hoste lungerne op. Jeg er slet ikke gearet til det her klima. Jeg er faktisk ret overbevist om, at jeg mest af alt hører til på en tropeø, hvor jeg kan drikke daiquiris og danse hula dagen lang. Det her vejr tager lige så langsomt livet af mig, shit hvor er det koldt! Har det nogensinde været koldere??? Godt man har varm kaffe, en lang pensumliste og det nye Eurowoman og Cover. Det hjælper lidt på det. Hav en rigtig god dag!

Reklamer

4 thoughts on “260110

  1. Lea siger:

    Jeg er SÅ enig hvad angår vejret! Det er jo sååååå koldt!

  2. Tellah siger:

    Vanvittigt koldt, ja… Mine tænder klaprer stadig fra da jeg var udenfor i morges… Shame on you, Kong vinter!

  3. Ihh hvor ligner du en million, sikke et fedt outfit og gudesmuk du er! :-)- Og sikke en fantastisk blog du har! Faldt over den idag og det bliver ikke sidste gang. Keep up the amazing work! ;-)Knus/Cathrinehttp://afashionstatement.wordpress.com

  4. Tellah siger:

    Tak for de søde ord, Cathrine. Tog også lige et kig på din blog – wow, den ser jo nærmest helt professionel ud og så er jeg da noget imponeret over at du har postet mere end 100 indlæg alene her i januar!!!! Forsøgte at tilføje dig på min liste, men det kunne man ikke??

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

Reklamer
%d bloggers like this: