HAPS!

PhotobucketPhotobucket
Mens de fleste derude tripper over Jude Law i Sherlock-filmen (er den i øvrigt god eller??) er jeg personligt meget mere til Robert Downey Jr. som jeg indrømmet, har noget af et teenager-crush på… Elskede ham i Natural Born killers, Only You, Chaplin, Tropic Thunder og genså lige i går John Hughes filmen “Tast mig jeg er din” – en rigtig 80`er sag, hvor en 20. årig Robert (med skæve tænder) spiller et ucharmerende assXXXX. At manden så fylder 47 år i år forhindrer mig åbenbart ikke i at savle åbenlyst over ham….

Reklamer

12 thoughts on “HAPS!

 1. Guapizimo siger:

  Du er ikke den eneste, jeg synes også det er et eller andet over ham. Og sikke en bonus dengang han var med i Ally!!

 2. Tellah siger:

  Ja,så ham da egentlig også i Ally. Det var vist før han røg i igen med stoffer og druk… Men ellers er der nu noget særligt ved at gå rundt og synes at man lidt er den eneste som har opdaget hans "lækkerhed" – så har man ham lidt for sig selv, ha ha!

 3. Brigitte siger:

  Robert er hunky…men altså, det er da ikke fair at sammenligne ham med verdens smukkeste mand aka Jude Law?

 4. Marie Louise siger:

  Jeg savler gerne med dig, selvom jeg kun er 19 ;DHan har et eller andet utroligt charmerende over sig!

 5. Beam siger:

  Uhm, Robert D. er mums! Var også ret vild med ham i Ally McBeal. Og skal da også have set den nye Sherlock. I morgen skal jeg dog se Avatar. Hm.

 6. Simone siger:

  Se den, se den, se den….. Tellah, det er en fantastisk film og det er i særdeleshed pga Robert-boy! Han er helt igennem fantastisk, selvom jeg er enig i at det har han altid været – og det er også selvom at jeg egentlig en dag skal giftes med Jude 😉

 7. Tellah siger:

  Ok, kan ihvertfald se at jeg ikke er den eneste der synes om hans skuespillerevner og ahem.. andre kvaliteter…Brigitte: Enig, enig ift. Jude Law, men altså han ondulerer jo bare barnepigen, det kan man altså ikke have… Men jo, han var lækker i især "Alfie" selvom Michael Caine spillede rollen bedre i originalen…Marie Louise; Ha, ha godt jeg ikke er den eneste der åbenbart er til "ældre" mænd…Beam: Uh, Avatar skulle være noget af en oplevelse, vil også snart i biffen igen!!!!!Simone; tak for anbefalingen! Jeg skal HELT sikkert også se den, var vild med Sherlock som lille og Robert som voksen så det skal jeg da ihvertfald! Og ang. ham Jude, så skal du vist holde ham i lidt kortere snor, har hørt at han render rundt med Sienna igen…:-D

 8. Brigitte siger:

  Glæd dig til avatar!Og jeg synes jo det var fedt han bollede uden om med barnepigen, det bringer jo håb til os andre dødelige!Lgesom da Hugh Grant fik bj i bilen af Divine Bown haha!

 9. Tellah siger:

  Sådan har jeg slet ikke set på det, men du har jo ret, altså bortset fra at vi hverken er barnepiger eller prostituerede… Men bortset fra det…he he!

 10. Brigitte siger:

  Potato Potato 😀

 11. Jules siger:

  Var inde og se Sherlock Holmes i går. Den er fantastisk, virkelig værd at se! Anbefaling her fra 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

Reklamer
%d bloggers like this: