Bandidos goes fashion!


(Tegning af Per Marquard Otzen)

Læste for noget tid siden, at rockerne (bandidos nærmere betegnet) der jo som bekendt er blevet ret proaktive i deres rekruttering af medlemmer, nu også er sprunget ud som designere! Jo, men det er jo faktisk også gud og hvermands ret i dag, så hvorfor ikke? Man kan indtil videre købe deres styles rundt omkring på sjællandske markeder,byfester, privatfester og på nettet. Det er tvivlsomt om disse styles kommer til Århus, da rockerne foretrækker at holde det på et lidt eksklusivt plan, hvilket betyder at man enten skal købe udvalgte styles over nettet eller tage til Nordsjælland, men man kan jo altid håbe, nu da også Gina T., Monki og Weekday er kommet, eller er på vej til Jylland. Umiddelbart er design-debuten noget af en succes, da politiet rapporterer om unge helt ned til 13-14 år som har taget denne trend til sig. De ved simpelthen hvad de unge kan lide! Selvom man måske ikke lige skulle tro det, er rockerne jo rent faktisk også ret fashionable og rammer med deres skindveste, læder, frynser, bikerboots og grove smykker ret meget ned i tidens trend lige nu. Synes egentligt, at deres styles fremstår som behageligt tøj med stor bevægelsesfrihed, hvilket appellerer til alle os der engang imellem lægger lædervesten på hylden, og i stedet for ønsker at iføre os noget mere casualt som stadig har lidt signalværdi.

Men – og der er jo altid et men, for selvfølgelig er der i disse politisk korrekte tider også nogle spørgsmål af etisk karakter at tage stilling til. Man skulle jo mene, at rockerne, som vel kan betegnes som forholdsvist godt ved muffen, burde være foregangsmænd og lave økologisk og bæredygtigt design som evt. kunne svanemærkes og miljømærkes. På den måde kan det i højere grad blive tydeliggjort at rockere jo faktisk er dybt socialt bevidste, ansvarlige og miljøorienterede. For det er de jo, det ved alle og enhver! Rockerne er f.eks dybt bekymrede for ungdommen i dag, og udtrykker b.la. bekymring for alle de unge rødder, som ikke har dagens gode gerning at give sig til. Rockerne udfører derfor i den forbindelse en særlig form for socialt arbejde ift. de unge, hvor der b.la. arrangeres fester, hvor rockerne kan yde omsorg og social støtte – altsammen for at vise de her rodløse unge, at der findes et stort og kærligt fællesskab, hvor man altid er accepteret og velkommen. Rockernes samfundssind stopper dog ikke ved det, de har såmænd også stor interesse i og omsorg for de unge 2. generationsindvandreres integration og generelle velbefindende, og lægger sig dermed på linje med den omsorg som også en politiker som Pia Kjærsgaard gang på gang synes at demonstrere på fineste vis. Samtidigt er det jo også selvklart at en rocker ønsker at værne om miljøet. Det er b.la. derfor at de foretrækker harley davidson fremfor biler, og så ynder de jo gerne at køre lange ture igennem smukke landsskaber og nyde den friske luft. Og hvornår kommer der egentlig en modeblog fra Bandidos med f.eks dagens rocker outfit? Hvad en rocker ønsker sig lige nu? Hvad en rocker bliver inspireret af? Eller hvad en rocker mener om den tiltagende kommercialisering af dem? Interessant og totalt oplagt. Jeg kan næsten ikke vente. (Og når jeg skriver igen og igen, at jeg har for lidt tid til alt muligt, så bliver det jo vist ret tydeligt, at det er fordi at jeg f.eks. sidder og bruger tid på at skrive lort som det her!


PS: For the english readers – THIS IS A JOKE, I do not support either Bandidos, Hells angels or other biker-associations. This is just for the fun of it…
Reklamer

3 thoughts on “Bandidos goes fashion!

  1. Dette indlæg er blevet fjernet af forfatteren.

  2. LMAO! Tellah, du er genial!

  3. Tellah siger:

    Jeg er ihvertfald plat så det gør noget… 😀

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

Reklamer
%d bloggers like this: