071009

Photobucket

Hey, en hurtig gang dagens kluns før jeg smutter til forelæsning. Goya t-shirten er en klassiker i mit skab, jeg elsker den og skiller mig aldrig nogensinde af med den! Det er en af de dele, som jeg kommer til at slide op, og den er da heller ikke helt kridhvid og ufnulret længere… Havde jeg råd, købte jeg alt fra Stine Goya, det er oversized og lidt street på den totalt luksuriøse måde – ikke den værste blanding…Og nå ja, den sorte jersey-blazer er desuden ny og kan købes hos H&M divided. Manglede en enkel sort cardigan-agtig ting og denne her er fin, fordi den har blazersnittet, men er i blødt og dejligt jersey.Den kommer jeg helt sikkert til at bruge meget. Har ellers været totalt flittig de sidste to dage og ordnet oplæg til i dag. Nu skal jeg så bare åbne munden overfor en hulens masse (halvfremmede)mennesker uden at begynde at svede, mumle, tale hurtigt, bytte om på ordene, eller hvad jeg ellers kan finde på, når jeg bliver nervøs. Og nej, det hjælper ikke mig at forestille mig min underviser nøgen eller lignende tricks! Det har jeg slet, slet ikke fantasi til! Er jo ellers ikke genert, men er bare stadigvæk ikke super begejstret for at skulle stille mig op foran alle mulige mennesker – og tale vel at mærke! Den traumatiske oplevelse fra mine forældres sølvbrullyp, hvor det jo forventedes af den eneste datter at hun holdt tale, står stadig lysende klart i min hukommelse. Jeg speed-snakkede i en halv time, og kan den dag i dag stadig ikke huske, hvad jeg egentlig fik sagt… Hav en rigtig god onsdag! Jeg glæder mig til weekenden, hvor jeg skal til Århus took it – ah yeah!
Reklamer

2 thoughts on “071009

  1. Stine Goya rocks. Lækker tee, ville heller aldrig skille mig af med den hvis den var min. Har selv mit første SG køb til gode – hvor har du købt din?God Weekend =)www.styleperspective.blogspot.com

  2. Tellah siger:

    Cool, har du weekend allerede? Gid det var mig:-)Jeg mener at jeg købte den for et par år siden i vist nok Pede og Stoffer, er ikke helt sikker, men den er bare stadig så skøn! Og havde jeg gysserne købte jeg hele AW09 kollektionen på stedet!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

Reklamer
%d bloggers like this: